Kundalini Dans

Dansen, Voelen, Ervaren met Moeder Aarde!

Kundalini dans is een diepe tantrische en heilige ervaring. Er wordt met fijne, subtiele, transformerende energieën gewerkt en elk moment wordt geëerd. Het is een uitnodiging aan jezelf volledig aanwezig te zijn in jouw hoogste en ruimste vorm.

Tijdens deze dans transformeert je bewustzijn en realiseer je jezelf in het huidige moment, ‘hier en nu’.

Ik beschouw kundalini dans als een dans van  energieen  waarbij energie van mijzelf en de energie van de Moeder Aarde (energie van de natuur)samen komen en verbinden met jouw vrouwelijke energie waardoor deze zich kan ontplooien en groeien.

Kundalini dans is een dynamische meditatie die zeer geschikt is voor iemand die zichzelf en zijn energetische velden in harmonie wil brengen. Kundalini Dans zorgt voor ontwikkeling van het eigen bewustzijn door harmonisatie van geest en lichaam. Door gebruik te maken van een oude bewegingsleer met betrekking tot energie wordt het eigen potentieel vergroot en creativiteit gestimuleerd. Kundalini dans haalt blokkades, spanning en stress weg waardoor het vrouwelijk lichaam transformeert. Kundalini dans  maakt gebruik van sacrale geometrie. Door bepaalde vormen te dansen krijgt energie richting en stroomt via jouw chakra’s. De vibraties die door deze bewegingen worden gecreëerd zorgen ervoor dat je komt tot de kern van wie jij bent in het heden. Het dragen van een lange en wijde rok wordt geadviseerd omdat dit ervoor zorgt dat jouw energie sterker wordt en bij jou blijft.

Op 1 december bij YuYoga.nl, op 19 januari bij the Soulcircle in Roosendaal

 

Tijd en dag: vrijdagavond van 19:15 - 21:30 uur
Kosten: 20 Euro
Docent: Olga Frolova
E-mail:  o.murlina@gmail.com
Mobiel: 06-31068806