Olga Manshant

(Naalden-Frolova)

 

"Tijdens ontmoetingen met Olga is het onmogelijk om niet te letten op de zuivere energie die zij uitstraalt. Haar levenshouding, innerlijke harmonie en onuitputtelijke creativiteit zorgen voor krachtige, positieve lichtvibraties. Dit alles is een gave die zij deelt met de wereld en helpt zij ons onze eigen krachtige lichtvibraties te ontdekken,  te accepteren en tot ons te nemen." 

 

Als men mij vraagt: “hoe ben je bij Yoga terecht gekomen, Olga?”, is mijn antwoord:

“ik heb niet bewust voor yoga gekozen, het is yoga wat telkens weer op mijn pad kwam”.

Nu volg ik mijn pad en ben dankbaar voor de ervaring van elke dag. Elke dag wordt ik eraan herinnert waar ik vandaan kom en

hoe ik me ontwikkeld heb en iedere dag openbaren zich nieuwe inzichten.

Deze nieuwe inzichten leren me om balans te houden en te leven volgens mijn visie en mijn bestemming te volgen.

Ik sta in dienst van de Creator.

 

Ik ben geboren in het noordoosten van Rusland, aan de oevers van de Zee van Ochotsk, de stad Magadan (11.000 km van Moskou), op 9-9-1969.

In mijn geboortedatum komt vier keer het getal negen voor. Degene die met cijfers bekend zijn weten welke invloed dit heeft gehad voor mijn verdere leven.

Mijn eerste levensjaren zijn gevuld met, veel sneeuw, bergen, zee, natuur, mist en zon, de korte zomers, astma, plezier in ademhalen,

sporten, dansen, pantomime, dochter, theater en televisie.

 

Na mijn jeugd in 2001, een sprong naar de tweede fase in mijn leven, ik verhuis naar Moskou, de stad waar ik diverse keren mijn vakanties doorbracht.

Het werd mijn Pad naar het volwassen worden, de start van een grote transformatie. Ik begon mijn carrière in het onderwijs, als dans instructrice, choreografe, actrice en presentatrice. Ging werken als fitness lerares, begon ervaring op te doen in het onderwijzen van yoga oefeningen.

Reisde af naar India voor retraites, studie, zelfkennis. Deed er interessante ervaringen op welke van onschatbare waarde zijn, situaties die mijn verdere leven hebben beïnvloed. Ik kon mijn passie verbinden met mijn werk.

 

In 2007 was er wederom een enorme verandering in mijn leven, de derde fase. Ik leerde mijn huidige man kennen en verhuisde naar Nederland.

In Nederland ben ik getrouwd en mijn zoon is hier geboren. In 2010 ben ik begonnen met yoga en pilates lessen. Twee jaar later in 2012 besloot ik mijn eigen Yoga studio “Origa” op te richten. Een jaar later openden de deuren “Origa Yoga Studio”.  

 

Yoga is voor mij meer als kunst, het is de multidimensionale ontwikkeling van ons levenspad.

Een fascinerende reis door yoga begint met beoefenen (spiritueel, fysiek en mentaal), elke les geeft je waardevolle ervaringen waarin je verder ontwikkelt.

Ik hou van het leven, adem, leer, creëer en kijk hoe alles stroomt en hoe alles verandert!

Ik leef in het licht in de Bron van Liefde, zoals de Creator het wenst.

 

Namaste

Olga Manshant

Yogini  *  Alchemist  *  Metafysicus  *  Gids