Spirituele workshops en Ecstatic Dance op een bijzondere plek

Ecstatic Woods organiseerde in 2021 conscious workshops, yoga en Ecstatic Dance op een bijzondere plek in de natuur.  Deze dagen werden georganiseerd door Yoga Origa en Ecstatic Dance Breda. Is Ecstatic Dance nieuw voor je? Het is een conscious en freeform dans gebeurtenis voor mensen van alle leeftijden die houden van beweging, het ontdekken van diversiteit in muziek en die hun ziel graag laten sprankelen. Dans in alle vrijheid zoals het jou in vervoering brengt. Speels, veilig en met respect voor de ander. Het is als een dans én meditatie ineen, maar bovenal is het een ervaring die je een overweldigend heerlijk en verdiepend gevoel zal brengen... Ecstatic!

 

 

 

Ook dit jaar (2022) zullen er weer mooie workshops georganiseerd gaan worden. Je bent van harte welkom op ons mooi gelegen bosrijke en inspirerende plek aan de rand van een klein water. Daar bevindt zich onze studio in een intieme open evenals overkapte ruimte waar we mogen dansen en niet te vergeten , genieten, genieten van alles om ons heen.

 

Deelnemer Eveline over Ecstatic Woods 2020:

Ik vond Ecstatic Woods fantastisch! Heerlijk vrij dansen in de natuur, het voelde als een mini vakantie helemaal voor mezelf Het waren gelijkgestemden liefdevolle mensen, een hele fijne groep. Dat samen met de harmonie en rust van de locatie en de fantastische muziek maakte het een hele bijzondere magische dag Ik was zowel uitgerust en tot mezelf gekomen als opgewekt en dolenthousiast na afloop. Ik geef deze dag een 9 omdat ik alle negatieve emoties los heb kunnen laten en weer terug mocht komen naar het ware zijn, mijn ware zijn.

Deelnemer Isabel over Ecstatic Woods 2020:

De workshop van Olga was echt fantastisch. Door haar aanwezigheid ging  ieders energie direct omhoog, en in die energie bleven we. De plek ( de houten tempel) aan het water waarin je tijdens de cacao ceremonie je verbonden voelt met de vissen in het water en de natuur om je heen. Dat alles in een oprechte warm welkom met mensen die dit vanuit hun hart begeleiden. Zeg ik: graag iedere maand en graag i.i.g. nog 1 keer een fijne cacao ceremonie. Fijn als degene die een dergelijke ceremonie leidt dit vaker heeft gedaan, en je meeneemt op een ontspannen helende reis. Haar muzikale talent , haar prachtige stem en mooie gitaar klanken maken dat het helemaal compleet is. Dan nog de Ecstatic Dance dance erbij. Het was een feestje wat ik niet snel zal vergeten.

Dank jullie! liefs!

Deelnemer Myrthe over Ecstatic Woods 2020:

Samenzijn, ontmoeten, delen, verbinden en dansen op een prachtige plek omringd door de natuur. Een klein paradijsje, wat was het een prachtige dag!

Deelnemer Steven over Ecstatic Woods 2018:

Wat een geweldige ervaring. Ecstatic Woods.
Een hele zalige dag , door Marty in elkaar gestoken
Op deze super magische plaats.
Een groep van mooie mensen samen. In verbinding,
in een proces van transformatie .
Een warme ontvangst in sjamaan Olga haar tempel.
Waar ze ons Kundalini liet dansen.Waar onze energieën stroomden.
Een bezoek aan het speciale bos, waar magie echt gebeurde.
Om uiteindelijk, met prachtige muziek door dj Marty
in Ecstatic Awareness te eindigen .
We thank THE spirits for all their blessings.